SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GF GYMNASTIKAKADEMIN
Gymnastikträning inriktad på Artistisk Gymnastik
Yoga
Julia Karlsson
Certifierad Yogalärare i Ashtanga Vinyasa

Julia har hållit på med yoga i mer än 11 år och undervisar nu för Gymnastikakademin via Zoom. Hon är certifierad yogalärare i Ashtanga Vinyasa och bor i London, där hon undervisar och också är lärling hos en senior Ashtangalärare på en av Londons mest prestigefyllda studios.

 

När hon undervisar gör hon sitt bästa för att skapa en inkluderande miljö, där alla nivåer är välkomna, både vuxna och ungdomar. Hennes klasser fokuserar mycket på att hitta kontakten mellan kropp och sinne, låta andningen styra rörelse och hur man intuitivt kan bli snällare mot sin kropp. Hon erbjuder lektioner i både dynamisk och restorativ yoga.

 

Hennes egen praktik består främst av Ashtanga, som är en rigorös dynamisk form av yoga, men också Dharma som är mer lekfull och graciös. Hon har tränat gymnastik i Gymnastikakademin som barn och har varit ordförande i föreningen i många år.