SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GF GYMNASTIKAKADEMIN
Gymnastikträning inriktad på Artistisk Gymnastik
Hur anmäler jag mitt barn till en gymnastikgrupp ?

All anmälan och betalning (kortbetalning) sker här på vår hemsida. Gå in på fliken anmälan. 
Anmälan måste göras inför varje termin, och är bindande. 

De barn som redan går i våra gymnastikgrupper har förtur till sina platser fram till ett visst datum, sedan släpps de platser som är lediga till nya barn/ungdomar.

Hur anmäler jag mitt barn till en svårare grupp?

Vi har en intern kö inom föreningen till de lite svårare grupperna, men i mån om plats kan vi ta in gymnaster utifrån.

 
Om du har ett barn som inte gått hos oss tidigare, men har gått på annan gymnastik och redan kan många övningar, samt skulle vilja börja träna hos oss.
 
Gör en förfrågan om att få komma och provträna i lämplig grupp. Du når oss  via vår mail:  info@gymnastikakademin.se
Kan mitt barn provträna 1 gång, innan vi betalar?
För att hålla en plats i gruppen måste vi få in en betalning när bokningen sker. Om ert barn inte skulle trivas eller av någon annan anledning inte vill gå kvar efter första tillfället, maila kanslit (info@gymnastikakademin.se) innan andra tillfället. 

Vi betalar tillbaka Träningsavgiften med ett avdrag på 100 kr (administrativ avgift). 
Medlems - och licensavgift återbetalas inte.

Efter andra träningstillfället görs ingen återbetalning
Får jag som förälder vara med inne i träningshallen!
Vi är mycket noga med säkerheten i hallen under vår träning. Våra tränare är välutbildade, och våra gymnaster är försäkrade för eventuella skador. 
Vi har inga "unga" tränare som håller i träningen, de är hjälptränare till de äldre tränarna, och är aldrig själva med gymnasterna i hallen. Vi kräver även registerutdrag från Polisens belastningsregister, på våra tränare.
Vi tillåter ingen fotografering eller filmning av barnen på vår träning. När det gäller avslutningen på terminen, så är det ok för respektive förälder att fotografera eller filma sitt egna barn. Våra tränare fotografera eller filma inte gymnasterna.
Vi har inga föräldrar, kompisar eller dyl inne på träningen, då det är många barn som upplever det jobbigt att träna med en publik, och det blir väldigt oroligt i hallen med för mycket människor, så vi har bestämt att följande gäller på vår träning:
Första träningen på terminen har vi dörrarna öppna in till hallen. Då får gärna föräldrarna kika in på träningen. Sedan är det tänkt att föräldrar mfl väntar i våra omklädningsrum, under pågående träning. Det är även ok att inte vänta kvar. Självklart gör vi undantag i speciella fall där tex barnet kan vara väldigt blygt osv...
Sista gången på terminen är alla föräldrar mfl välkomna in i hallen och sitta med, för att titta på träningen.
Kan träningsdagar & träningstider ändras mitt i en termin ?
Det kan hända att grupper flyttar träningsdagar och tider. Det är inte alltid vi kan styra över detta,  då det oftast beror på för få barn i en grupp, ledarbrist eller lokalbrist.
Vi ber er ha överseende om detta skulle uppstå. 
Är mitt barn försäkrat under träningen?
Alla våra gymnaster - tränare - domare - funktionärer samt styrelse och gymnastikredskap är försäkrade.
 
Våra gymnastikgrupper!

GymKidz & MiniStar - GymStar 1 - 2 betalar ingen extra försäkring. Här ingår den sk "basförsäkringen" , som vi tecknar via Svenska Gymnastikförbundet.

MiniStar & GymStar  3 - 4 betalar en extra avgift för att en sk "Träningslicens", kostnad 150 kr/år. Denna försäkringen måste gymnasten ha vid träning av svårare övningar, enligt Svenska Gymnastikförbundets bestämmelser. 
Hur återanmäler jag mitt barn till nästa termin?
Vi mailar alltid alla när det börjar bli dags för pånytt anmäla sig till nästa termin.

Ni har förtur till den gruppen som barnet går i just nu, även till den nya åldersnivån om man blivit för gammal för den gamla gruppen.
Detta gäller fram till ett vist datum. Allt sådant här står i mailet.

All anmälan och betalning sker här på vår hemsida.

Vad är tränings - medlems - licensavgift för något ?
Träningsavgiften är avgiften för själva träningen.

Medlemsavgift är något som vi är skyldiga att ha enligt Riksidrottsförbundet samt kommun och stats bestämmelser för att få vara en idrottsförening.
Aktiva medlemmar (gymnaster, tränare, styrelse)
Alla betalar en medlemsavgift 1 gång/år. I dagsläget är den 200 kr/barn.
Man betalar full avgift oavsett när man börjar träna på året.
Stödmedlemmar (föräldrar mfl)
Kostnad  500 kr/år

Licensavgift är en speciell försäkring för de gymnaster som kommit lite längre i sin träning och gör fria rotationer över huvud och axel. Denna måste alla ha som ligger på en lite högre nivå, enligt Svenska Gymnastikförbundets bestämmelser. Gymnastikakademin tecknar försäkringen och den är personligt ställd på varje gymnast.
Det finns träningslicens och tävlingslicens.